Renovatie

Uw woning is het vertrouwde plekje waar u thuis komt

Goed onderhoud is essentieel om de leefomstandigheden in huis te optimaliseren. Op den duur vereisen bepaalde aspecten van de woning renovatie. Het regelmatig inspecteren en bijwerken van de woning kan problemen voorkomen en de waarde ervan behouden. Zorg ervoor dat uw huis altijd in topconditie verkeert met regelmatig onderhoud en tijdige renovaties.

Samenwerking op maat

Elke situatie is uniek, daarom passen wij onze samenwerking aan op de wensen van onze opdrachtgever. Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Gevelrenovatie

Afhankelijk van de kwaliteit en bouwstijl van uw voegwerk heeft het een levensduur van gemiddeld 15 tot 25 jaar. Na deze levensduur begint uw voegwerk in kwaliteit te verminderen.

Zo wordt het poreus, valt het uit of vertoont het andere tekenen van degradatie. Een verouderde voeg laat vocht en andere invloeden door uw gevel naar de spouw en uiteindelijk verder naar de binnenzijde van uw woning. Veel voorkomende gevolgen zijn vocht en schimmel problemen.

Een goede voeg en tijdige vervanging is dus van groot belang.

Dakrenovatie

Zowel dakpannen als dakleer of EPDM zijn aan alle weersinvloeden onderhevig. Ze beschermen u tegen regen, hagel, sneeuw, storm en zonlicht. Afhankelijk van het type dakbedekking heeft uw dakbedekking een levensduur van 10 tot 30 jaar. Na het verstrijken van deze levensduur verhoogt de kans op inwerking van de invloeden van buitenaf op uw woning.

Het is van groot belang om uw dakbedekking periodiek te laten inspecteren en zo nodig te laten repareren of vervangen.

U kunt natuurlijk zelf eenvoudig controleren of uw dakbedekking mankementen vertoont, maar wij kunnen dit ook voor u doen. Ook het vervangen van de defecte dakbedekking kan door ons uit handen worden genomen.

Schoorsteen- renovatie

Een veel voorkomend probleem aan een woning is een gebrekkig onderhouden schoorsteen. Het schoorsteenvegen zal u vast niet aan de aandacht ontspringen, maar wat bij veel huishoudens wordt vergeten, is dat uw schoorsteen aan alle weersomstandigheden wordt blootgesteld.

Niet alleen uw voegwerk maar ook uw waterkering rondom uw schoorsteen, aansluitend op uw dakbedekking behoeft regelmatige inspectie en onderhoud. Ook de bovenzijde van de schoorsteen, vaak een betonnen afwerklaag, wordt na verloop van tijd poreus en kan vocht doorlaten naar de binnenzijde van de woning. Reden te meer om regelmatige controles uit te voeren.

Waarom kiest u Bouwservice Roblo?

1

Wij garanderen 100% kwaliteitsgarantie

2

U krijgt van ons persoonlijk vrijblijvend advies.

3

U krijgt van ons een all-in offerte zonder verplichtingen

4

Onze offerte kent geen stelposten of andere verrassingen

5

Wij voeren de werkzaamheden uit wanneer het u uit komt.

6

Na afronden van de werkzaamheden is er geen nawerk.

Wat klanten zeggen

Fijn bedrijf. De persoon die langskomt heeft verstand van zaken, en is ook meerdere keren geweest om te controleren. Zeker een aanrader.

— Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Wat een hoop ervaring in het bedrijf. Alles was perfect in orde.

— Kwaliteit, professionaliteit, goede afwerking!

Neem vandaag nog contact met ons op!

Wij staan graag voor u klaar, mocht u een afspraak willen maken, neem dan contact met ons op!

Vergrootglas