Over ons

Bouwservice Roblo is een gerenommeerd bedrijf dat al meer als 25 jaar actief is in de bouwsector in de regio midden en oost Groningen en tegenwoordig ook regelmatig daarbuiten. Met een gecombineerde ervaring van decennia, biedt Bouwservice Roblo een breed scala aan bouwdiensten aan, variërend van renovaties tot verbouwingen.

Het team van Bouwservice Roblo bestaat uit vakbekwame professionals die streven naar kwaliteit en vakmanschap in elk project. Wij werken nauw samen met klanten om hun visie te realiseren en leveren altijd hoogwaardig werk, dat voldoet aan de hoogste standaarden.

Of het nu gaat om het renoveren van een woning, het verbouwen van een bestaande situatie of het realiseren van een op maat gemaakte aanpassing in een bestaande situatie naar uw wensen, Bouwservice Roblo staat klaar om aan de verwachtingen van haar klanten te voldoen. Met oog voor detail en een focus op klanttevredenheid, zorgt het team ervoor dat elk project soepel verloopt en op tijd wordt voltooid.

Kies Bouwservice Roblo voor professionele bouwdiensten met een persoonlijke touch. Wij zullen u niet teleurstellen.

Vacatures

Bouwservice Roblo is voortdurend op zoek naar nieuwe en ervaren medewerkers om haar team uit te breiden, benieuwd naar onze vacatures?

Wat we doen


Renovatie

Renovatiewerkzaamheden zijn essentieel om een woning in goede staat te houden en te verbeteren. Of het nu gaat om het opknappen van een keuken, badkamer, of het herstellen van oude vloeren en muren, renovaties kunnen de esthetiek en functionaliteit van een huis aanzienlijk verbeteren. Het is een investering die uiteindelijk bijdraagt ​​aan het comfort en de waarde van uw huis.


Bouw

Kleine bouwwerkzaamheden, zoals het plaatsen van een muurtje of het vervangen van voegwerk, kunnen een grote impact hebben op de uitstraling van een gebouw. Door zorgvuldig vakmanschap en aandacht voor detail kan een nieuwe muur of vernieuwd voegwerk de esthetiek en duurzaamheid van een gebouw verbeteren.


Onderhoud

Bouwservice Roblo kan een breed scala aan standaard onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, zoals schilderwerk, loodgieterswerk, elektrische reparaties, dakreparaties, tuinonderhoud en algemene reparaties en renovaties. Met hun expertise en vakmanschap zorgen onze medewerkers ervoor dat je woning in topconditie blijft.


Waarom kiest u Bouwservice Roblo?

1

Wij garanderen 100% kwaliteitsgarantie

2

U krijgt van ons persoonlijk vrijblijvend advies

3

U krijgt van ons een all-in offerte zonder verplichtingen

4

Onze offerte kent geen stelposten of andere verrassingen

5

Wij maken in overleg met u een passende planning

6

Na afronden van de werkzaamheden is er geen nawerk

Vergrootglas