Onderhoud

Bouwservice Roblo is uw betrouwbare partner voor diverse onderhoudswerkzaamheden. Of het nu gaat om renovaties, reparaties of algemeen onderhoud, ons ervaren team staat klaar om uw wensen te realiseren. Met onze uitgebreide expertise en toewijding zorgen we voor kwaliteit en tevredenheid bij elk project.

Straatwerken

Binnen onze mogelijkheden zijn diverse straatwerk activiteiten mogelijk, zoals reparatie, her-aanleg en vervanging van bestrating.

Reparatie is vaak nodig wanneer bepaalde delen van de bestrating beschadigd zijn geraakt, bijvoorbeeld door vorst, verzakkingen of slijtage. Dit kan variëren van kleine herstelwerkzaamheden tot het volledig vervangen van enkele tegels of stenen.

Her-aanleg is een optie als de huidige bestrating niet meer voldoet aan de gewenste functionaliteit. Bijvoorbeeld wanneer de bestrating niet meer recht ligt, er plassen ontstaan na regenval of als de algehele uitstraling verouderd is. Bij her-aanleg wordt de oude bestrating verwijderd en vervangen door nieuwe materialen die beter aansluiten bij de wensen van de eigenaar.

Vervanging van bestrating is nodig wanneer de huidige bestrating niet meer goed kan worden hersteld of wanneer er een volledig nieuwe look gewenst is. Dit kan variëren van traditionele klinkers tot moderne tegels of zelfs milieuvriendelijk groen bestratingsmateriaal. Bij vervanging wordt de bestaande bestrating verwijderd en vervangen door nieuwe materialen die beter passen bij de gewenste uitstraling en functionaliteit.

Groenonderhoud

Klein regulier groenonderhoud omvat een breed scala aan mogelijkheden en taken. Het is essentieel voor het behoud en de verzorging van uw tuin.

Het maaien van gras is een veelvoorkomende taak binnen het klein regulier groenonderhoud. Door regelmatig het gras te maaien, blijft het gazon er netjes en verzorgd uitzien. Dit draagt bij aan een prettige leefomgeving voor bewoners en bezoekers.

Naast het maaien van gras, omvat klein regulier groenonderhoud ook het snoeien van struiken en bomen. Door regelmatig te snoeien, worden de planten gestimuleerd om gezond en compact te groeien. Dit zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar bevordert ook de bloei en vruchtvorming.

Het verwijderen van onkruid is een andere belangrijke taak binnen het klein regulier groenonderhoud. Onkruid kan de groei van gewenste planten verstoren en de algehele uitstraling van de tuin aantasten. Het regelmatig wieden van onkruid zorgt voor een nette en verzorgde groene ruimte.

Tot slot, het opruimen en afvoeren van tuinafval behoort ook tot de mogelijkheden die wij bieden. Het tijdig verwijderen van bladeren, takken en ander tuinafval zorgt voor een opgeruimde en veilige omgeving.

Impregneren

Het impregneren van gevels is een essentiële stap bij het onderhoud en de bescherming van gebouwen. Door middel van impregneren kunnen gevels worden beschermd tegen de negatieve invloeden van vocht, vuil, en andere weersomstandigheden.

Een van de belangrijkste voordelen van het impregneren van gevels is het voorkomen van vochtproblemen. Door de gevels te impregneren wordt de porositeit verminderd en wordt vocht buitengehouden. Hierdoor worden schimmelvorming, vochtplekken en doorslaand vocht voorkomen. Dit draagt bij aan een gezond binnenklimaat en voorkomt schade aan de constructie van het gebouw.

Een ander belangrijk aspect is de verbetering van de energie-efficiëntie. Gevels die goed geïmpregneerd zijn, hebben een betere isolerende werking. Dit betekent dat het gebouw minder warmte verliest in de winter en minder warmte opneemt in de zomer. Dit resulteert in lagere energiekosten en een vermindering van de CO2-uitstoot.

Waarom kiest u Bouwservice Roblo?

1

Wij garanderen 100% kwaliteitsgarantie

2

U krijgt van ons persoonlijk vrijblijvend advies

3

U krijgt van ons een all-in offerte zonder verplichtingen

4

Onze offerte kent geen stelposten of andere verrassingen

5

Wij maken in overleg met u een passende planning

6

Na afronden van de werkzaamheden is er geen nawerk

Vergrootglas