Straatwerken

Onderdeel van ons aanbod betreft het aanleggen, repareren of aanpassen van bestrating rond uw woning. Of u nu op zoek bent naar complete renovatie van uw bestrating, herstelwerkzaamheden nodig heeft of uw bestaande bestrating wilt aanpassen aan uw wensen, wij staan voor u klaar. Met onze expertise en ervaring zorgen wij ervoor dat uw bestrating er niet alleen mooi uitziet, maar ook duurzaam en functioneel is.

Reparatie en renovatie

Als we praten over reparatie van straatwerk, dan gaat het met name om herstellen van zaken zoals losse stenen, verzakkingen en scheuren. Hierbij worden delen vervangen of opnieuw aangelegd om de straat weer veilig en begaanbaar te maken. Bij grotere beschadigingen kan het nodig zijn het gehele straatwerk te vervangen, u kunt desgewenst ook een ander soort bestrating door ons laten aanleggen.

Het opnieuw aanleggen en vervangen van straatwerk draagt bij aan het behoud van de functionaliteit en uitstraling, het zorgt ervoor dat mensen veilig en comfortabel kunnen bewegen rond hun woning.

Waarom kiest u Bouwservice Roblo?

1

Wij garanderen 100% kwaliteitsgarantie

2

U krijgt van ons persoonlijk vrijblijvend advies

3

U krijgt van ons een all-in offerte zonder verplichtingen

4

Onze offerte kent geen stelposten of andere verrassingen

5

Wij maken in overleg met u een passende planning

6

Na afronden van de werkzaamheden is er geen nawerk

Aanpassingen voor betere toegankelijkheid van de woning

Er zijn verschillende aanpassingen mogelijk om de toegankelijkheid uw woning te vergroten. In ons aanbod vind u verschillende opties

  • het aanleggen van een breder trottoir
  • het verwijderen van hoogteverschillen
  • drempels verwijderen of afvlakken

Het streven is om voor iedere gebruiker een veilige en toegankelijke omgeving te creëren, dit doen wij ook graag voor uw situatie. Neem contact met ons op voor meer informatie, vrijblijvend advies en een op maat gemaakte offerte.

Vergrootglas