Roblo Bouwservice en ViOn Professional: Een digitale sprong vooruit in inspecties

In de wereld van bouw- en renovatiebedrijven staat Roblo Bouwservice bekend om hun expertise in het onderhouden en renoveren van metselwerk en hellende daken.

Als een door ervaring gedreven familiebedrijf heeft Roblo altijd op traditionele wijze inspecties uitgevoerd – met notities op papier. De jarenlange ervaring en oog voor detail hebben ervoor gezorgd dat de inspecties altijd van topkwaliteit zijn. Echter, ze beseffen dat de tijd niet stilstaat en dat het digitaliseren van het inspectieproces essentieel is voor de toekomst.

ViOn Professional biedt een schat aan inspectie informatie

Nu de tijd rijp is om aan de toekomst te denken, heeft Roblo Bouwservice besloten om een digitale sprong vooruit te maken door te beginnen met het gebruik van ViOn Professional, een geavanceerde inspectie registratie app op de iPad. Door de inspecties digitaal vast te leggen, creëert het familiebedrijf een schat aan informatie die niet alleen toekomstbestendig is, maar ook gemakkelijk toegankelijk en doorzoekbaar zal zijn voor het hele team, zelfs over 10 jaar. Het digitaliseren van de inspecties heeft vele voordelen. Niet alleen bespaart het tijd, maar het zorgt er ook voor dat alle gegevens veilig en geordend zijn opgeslagen. Belangrijke details worden niet over het hoofd gezien en cruciale informatie over projecten, materialen en technieken wordt op een gestructureerde manier vastgelegd.

 

Roblo inspect

 

Toekomstgericht

Op de foto zien we vader en zoon samen aan het werk met ViOn. Het is een prachtig tafereel waarin ervaring en toekomst samenkomen. Terwijl de vader zijn kennis en expertise overdraagt, leren ze samen al doende het gebruik van ViOn. Dit symboliseert niet alleen een soepele overgang naar het digitale tijdperk, maar ook de continuïteit en groei van Roblo Bouwservice als een toonaangevend bedrijf in de bouwsector.

 

Roblo is vastberaden om vooruit te blijven denken en te evolueren met de technologie. ViOn Professional speelt hierbij een cruciale rol, en het biedt hun de mogelijkheid om met vertrouwen de toekomst tegemoet te treden. De inspecties worden niet langer gezien als een eenmalige taak, maar als een waardevolle bron van informatie die kan worden benut om het bedrijf te laten groeien en bloeien.

Vergrootglas