Reinigen

Bouwservice Roblo biedt verschillende reinigingswerkzaamheden aan, zo kunt u bij ons terecht voor gevel; dak; en straatwerk reiniging. Bouwservice Roblo beschikt over speciaal voor de werkzaamheden gemaakte techniek om het werk vakkundig te kunnen uitvoeren voor een eerlijke prijs.

Gevelreiniging

Een schone gereinigde gevel is van groot belang voor zowel de esthetiek als de duurzaamheid van een gebouw. Vervuiling kan namelijk grote invloed hebben op gevels.

Vervuiling een negatieve invloed op het uiterlijk van een gebouw, daarnaast kan vervuiling zich op lange termijn in het gevelmateriaal nestelen, waardoor het moeilijker wordt om de gevel weer schoon te krijgen.

Vervuiling kan ook de duurzaamheid van een gevel aantasten. Luchtverontreiniging kan bijvoorbeeld zorgen voor aantasting van het gevelmateriaal, zoals beton of steen, met complexe schades als gevolg. Zo kan vocht dat door vervuiling wordt vastgehouden, leiden tot schimmelvorming en andere vocht gerelateerde problemen.

Regelmatige reiniging van de gevel is dus essentieel om deze problemen te voorkomen. Door het verwijderen van vervuiling en het behouden van een schone gevel, kan de levensduur van het gebouw worden verlengd en zal het gebouw haar waarde behouden.

Dakenreiniging

Een goed gereinigd dak is van groot belang voor de duurzaamheid en functionaliteit van uw woning. Vuil, mos, bladeren en andere ophopingen kunnen ernstige schade veroorzaken aan het dakoppervlak.

Ten eerste kan een ophoping van vuil en bladeren de afvoer van regenwater belemmeren, waardoor water zich op het dak kan ophopen. Dit kan lekkages veroorzaken en de dakbedekking aantasten, waardoor er vroegtijdig herstelwerkzaamheden nodig zijn.

Daarnaast kan de groei van mos en algen op het dak schadelijk zijn. Mos kan de dakbedekking beschadigen door de wortels diep in het dak materiaal te laten groeien. Hierdoor kan er vocht doordringen in het dak en lekkages veroorzaken. Algen kunnen het dakoppervlak ook aantasten en de levensduur van de dakbedekking verkorten.

Het is dus essentieel om regelmatig het dak te reinigen en eventuele aanslag en vervuiling te verwijderen. Hierdoor behoudt het dak zijn structurele integriteit en kan het zijn functie als bescherming tegen weersinvloeden behouden. Bouwservice Roblo kan u helpen met een grondige reiniging, zo worden mogelijke problemen op lange termijn voorkomen en zal de levensduur van uw dak te verlengen.

Straatwerk reiniging

Het reinigen van straatwerk met behulp van hogedruktechnieken is een effectieve manier om vuil, aanslag en andere verontreinigingen te verwijderen. Schone bestrating zorgt niet alleen voor een schone omgeving, maar het draagt ook bij aan de veiligheid.

Vervuiling zoals olie, vet of mos kan gladheid veroorzaken, met het risico op valpartijen. Door het verwijderen van deze vervuiling wordt de grip op de bestrating verbeterd en wordt de kans op ongelukken verminderd.

Samenwerking op maat

Elke situatie is uniek, daarom passen wij onze samenwerking aan op de wensen van onze opdrachtgever. Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Vergrootglas