Onze werkwijze

Bouwservice Roblo is in haar bestaan uitgegroeid tot een bekende partner in de regio. Ooit begonnen als voeg en onderhoudsbedrijf zijn wij tegenwoordig uitgegroeid tot een allround partner voor al uw klussen in en om het huis.

Bouwservice Roblo staat voor

25+

Jaar ervaring in doen waar we goed in zijn

100%

kwaliteitsgarantie

365

dagen per jaar bereikbaar voor onze klanten

Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijvend onderscheiden.

Coco Chanel

Wat we doen

Renovatie

Onze oorsprong ligt bij gevel- en schoorsteen renovatie, zo voeren we jaarlijks ruim 20.000 m2 voegwerk uit voor onze zakelijke en particuliere opdrachtgevers.

Ook zijn wij specialist in het vervangen van daken, zowel het schouwen en repareren als volledige dakvernieuwing behoort tot de mogelijkheden.

Bouw

Kleinschalige bouwprojecten, zoals het realiseren van metselwerken, het vervangen van schoorstenen en het voegen van nieuw metselwerk behoort tot onze mogelijkheden. Ook zijn wij specialist in het plaatsen van lateien, een maatregel die essentieel is bij het plaatsen van kunststof kozijnen.

Onderhoud

Ons team van specialisten is veelzijdig en breed inzetbaar. Zo staan wij ook voor u klaar op het gebied van straatwerken, groenonderhoud en rioleringswerkzaamheden.

Heeft u een klus en bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van bouw, renovatie of onderhoud? Neem dan gerust contact met ons op!

Samenwerking op maat

Elke situatie is uniek, daarom passen wij onze samenwerking aan op de wensen van onze opdrachtgever. Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Vergrootglas