Gevelrenovatie

Het renoveren van een gevel is van essentieel belang om verschillende redenen.

Ten eerste helpt het bij het behouden en verbeteren van de structurele integriteit van het gebouw. Door de gevel te renoveren worden eventuele scheuren, vochtproblemen en andere schade gerepareerd, waardoor de levensduur van het gebouw wordt verlengd.

Daarnaast heeft gevelrenovatie ook esthetische voordelen. Een frisse en goed onderhouden gevel geeft het gebouw een nieuw uiterlijk en draagt bij aan de algehele uitstraling en waarde ervan. Het kan bijvoorbeeld de verkoopbaarheid van een huis vergroten en de professionaliteit van een bedrijfspand verbeteren.

Tegenwoordig is er ook steeds meer aandacht voor duurzaamheid. Bij het renoveren van een gevel kunnen isolerende materialen worden toegepast om de energie-efficiëntie te verbeteren. Dit helpt bij het verminderen van warmteverlies in de winter en het beperken van warmteoverdracht in de zomer, waardoor het energieverbruik wordt verminderd.

Kortom, het renoveren van een gevel is niet alleen belangrijk voor het behoud van de bouwtechnische kwaliteit, maar biedt ook mogelijkheden om het gebouw te verduurzamen en de esthetische waarde ervan te verbeteren.

Scheurherstel

Bij scheurherstel worden scheuren in gevels gerepareerd. We vervangen de gescheurde stenen, repareren het beschadigde voegwerk en zorgen dat alles weer goed verankerd is. Hierdoor verdwijnt de scheur, is uw gevel weer stevig en afgedicht.

Voegen vervangen

Het vervangen van voegen is essentieel voor het behoud van metselwerk. Door oude, beschadigde voegen te verwijderen en nieuwe voegen aan te brengen, zorg je ervoor dat het metselwerk weer stevig en waterdicht wordt.

Lateien aanbrengen

Lateien zijn horizontale balken die boven openingen in muren worden geplaatst om het gewicht van de bovenliggende constructie op te vangen. Het correct aanbrengen van lateien is belangrijk om scheurvorming en verzakking te voorkomen.

Waarom kiest u Bouwservice Roblo?

1

Wij garanderen 100% kwaliteitsgarantie

2

U krijgt van ons persoonlijk vrijblijvend advies

3

U krijgt van ons een all-in offerte zonder verplichtingen

4

Onze offerte kent geen stelposten of andere verrassingen

5

Wij maken in overleg met u een passende planning

6

Na afronden van de werkzaamheden is er geen nawerk

Vergrootglas