Dakwerken

Bouwservice Roblo is gespecialiseerd in het aanleggen en repareren van platte bitumen dakwerken. Onze deskundige teamleden staan klaar om u bij elke stap te helpen, van de eerste inspectie tot de uiteindelijke afwerking. Hier leest u meer over de diensten die wij aanbieden en hoe wij uw woning of bedrijfspand kunnen helpen beschermen tegen de elementen.

Aanleg van Bitumen Dakbedekking

Inspectie en Advies

Alvorens wij van start gaan met de aanleg, voeren wij een uitgebreide inspectie uit van uw dak. Onze experts beoordelen de conditie van de ondergrond en bieden professioneel advies over de geschikte materialen en procedures. U ontvangt van ons een op maat gemaakte offerte waarin alle noodzakelijke werkzaamheden gespecificeerd staan.

Voorbereiding

Het is essentieel om het dakoppervlak goed voor te bereiden. Dit houdt in dat we het dak grondig schoonmaken, isoleren en een hechtlaag aanbrengen om de hechting van de bitumenrol te optimaliseren.

Installatie van Bitumen dakbedekking

Wij plaatsen bitumenrollen nauwkeurig om ervoor te zorgen dat de overlappende delen volledig waterdicht zijn. Onze techniek zorgt voor een duurzame en weerbestendige dakbedekking. Dankzij onze werkwijze kunnen wij tot 12 jaar garantie geven op de aangelegde dakbedekking.

Reparatie van Bitumen Dakbedekking

Lekkage-herstel

Bij schade aan uw dak voeren wij een grondige inspectie uit om de omvang en oorzaak van de problemen vast te stellen. We beginnen hierbij met het schoonmaken van het dak om de beschadigde gebieden op te sporen en het verwijderen van oude reparatiematerialen om een schone basis te creëren.

Wij gebruiken vervolgens hoogwaardige bitumenmaterialen om lekkages en beschadigingen te repareren. Deze schades worden voor u vastgelegd op foto, zodat u eventueel bewijslast heeft voor o.a. uw verzekeringspartij. Onze medeweker zorgt ervoor dat de reparatie aansluit op de bestaande dakbedekking, zonder zwakke plekken. Zo bent u ervan verzekerd dat uw dak weer waterdicht is.

Nabehandeling

Na de reparatie controleren we het hele dak grondig, indien blijkt dat de dakbedekking aan vervanging toe is, kunnen wij u direct van een op maat gemaakte offerte voorzien.

Reiniging

Vuil en bladeren kunnen de afvoer van water belemmeren en waterschade veroorzaken. Ook kan uw afvoer verstopt raken door de ophoping van blad in uw riolering. Door een afspraak te maken voor dakreiniging zorgen wij ervoor dat uw dak vrijgemaakt wordt van verontreinigingen en zo wordt voorkomen dat er verstoppingen ontstaan.

Waarom Kiezen voor Ons?

Deskundigheid en Ervaring

Onze vakmensen zijn hoog opgeleid en hebben ieder meerdere jaren ervaring in het werken met bitumen dakbedekking, onze medewerkers hebben samen meer dan 50 jaar ervaring in aanleg en reparatie van bitumen dakbedekking, wij garanderen daarom topkwaliteit in uitvoering.

Hoogwaardige Materialen

Wij gebruiken alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat uw dak de tand des tijds doorstaat. hiervoor kijken we naar uw persoonlijke situatie, we nemen zo nodig contact op met onze leverancier voor product-advies, zodat u het beste resultaat krijgt.

Contact

Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Wij werken nauw samen met onze klanten om te verzekeren dat hun wensen en eisen volledig worden vervuld. Of het nu gaat om de aanleg van een nieuw dak of de reparatie van een bestaand dak, ons team van experts staat graag voor u klaar om u van dienst te zijn.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u vragen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies op maat. Ons team staat klaar om u te helpen.

    Vergrootglas